Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο pronews.gr και στον Πάνο Σπαγόπουλο, στην οποία μιλά για όλα: Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το κόμμα από τον επιχειρούμενο οικονομικό «στραγγαλισμό» του, καθώς είναι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει διακοπεί η νόμιμη κρατική επιδότηση εδώ και έξι χρόνια, για τα λάθη που έχουν γίνει στις σχέσεις με τα media, τις δημοσκοπήσεις, τα πιθανά αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου κλπ.

 Κύριε Μιχαλολιάκο μας χωρίζουν ελάχιστες ώρες από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που για πολλούς θα κρίνουν πολλά για την ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Ποιες είναι οι σκέψεις σας αυτές τις ώρες και τι προσδοκάτε από τα αποτελέσματα  για το κόμμα της Χρυσής Αυγής;

Ν.Γ.Μ. «Θυμίζω σε όσους δεν το θυμούνται ότι ήταν 6 Μαΐου του έτους 2012 πριν επτά χρόνια και είκοσι ημέρες όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε πανηγυρικά στην Βουλή εκλέγοντας 21 βουλευτές!

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν για το Κίνημά μας χρόνια πέτρινα και πύρινα, μέσα στα οποία προσωπικά φυλακίστηκα, συκοφαντήθηκα, κατηγορήθηκα άδικα, χλευάστηκα και έμεινα όρθιος και μαζί με μένα εκατοντάδες άξια στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και εκατοντάδες χιλιάδες αγνοί Έλληνες και Ελληνίδες που στήριξαν και στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Με αυτές τις σκέψεις και έχοντας απέναντί μου ένα ολόκληρο καθεστώς το όποιο αποτέλεσμα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι νίκη! Γιατί είμαστε το μοναδικό κόμμα χωρίς κανέναν υψηλό προστάτη, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς καμία ξένη πρεσβεία πίσω μας… »

– Στις δημοσκοπήσεις το κόμμα σας ανέρχεται στην τρίτη θέση αλλά σε πιο πρόσφατες εμφανίζεται πίσω από το ΚΙΝΑΛ. Έχετε κάποια εξήγηση για αυτό;

Ν.Γ.Μ.: Η εξήγηση είναι απλή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διανοητική ικανότητα για να δοθεί. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ίδιος ο Τσίπρας, όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θέλουν το ΚΙΝΑΛ στην τρίτη θέση, το ΚΙΝΑΛ, που δεν είναι άλλο από το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, που είναι συνένοχο για την καταστροφή της Πατρίδας μας.

Τι πιο εύκολο γι’ αυτούς λοιπόν, να στήσουν και τις δημοσκοπήσεις στις οποίες αναφέρεστε.

Θα έχει αποτέλεσμα αυτό; Θα διαμορφώσει διαφορετικά την κοινή γνώμη; Αυτό θα το δούμε. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και σε όλες τις περιπτώσεις, ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε έναν δίκαιο και ωραίο αγώνα». 

– Το κόμμα σας αντιμετωπίζει σχεδόν ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα ΜΜΕ όπως και από την κρατική ΕΡΤ. Για ποιο λόγο η Χρυσή Αυγή δεν έχει καταφέρει όλο αυτό το διάστημα που διατηρεί κοινοβουλευτική παρουσία να βρει ένα κοινό κώδικα συνεννόησης  με τον Τύπο στην Ελλάδα; Φταίνε πάντα οι άλλοι ή έχετε και εσείς ευθύνες;

Ν.Γ.Μ.: «Ο Τύπος στην Ελλάδα με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις είναι κυριολεκτικά ποδηγετούμενος από τους ολιγάρχες του πλούτου απέναντι στους οποίους ευρίσκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Ο κώδικας συνεννοήσεως που θα ήθελαν από εμάς τα αφεντικά της χούντας των ΜΜΕ θα ήταν μια δήλωση υποταγής και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Ναι, μπορεί να κάναμε και εμείς σφάλματα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον αποκλεισμό μας, ο αποκλεισμός μας είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ με την σημασία που δίνουν αυτοί στον συγκεκριμένο όρο»

– Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται χωρίς κρατική χρηματοδότηση από τον Οκτώβριο του 2013. Πως καλύπτετε τα έξοδα του κόμματος, για το οποίο λέτε ότι είναι το μόνο που δεν χρωστάει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα;

Ν.Γ.Μ. «Επί έξι ολόκληρα χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχει οικονομικά από τον μισθό των βουλευτών της και από το υστέρημα των αγνών και ανιδιοτελών αγωνιστών της.

Αλλά είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να δίνεται…

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/laikos-syndesmos/775059_apokleistiki-synenteyxi-toy-gg-toy-laikoy-syndesmoy