ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΥΧΑΙΟ;

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, είχαμε επισημάνει σε άρθρο μας: «Συστημικοί, τη… βάψατε! Θα πάει στις κάλπες το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ψηφοφόρων».

Και όχι άδικα, όπως φαίνεται…

Έτσι, μετά τον Κούλη, ο οποίος στην ομιλία του στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων είχε κάνει έκκληση στους νέους να μην ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή («η ακροδεξιά δεν ταιριάζει στους νέους και δεν ταιριάζει στην Κρήτη, με τη βαθιά δημοκρατική παράταξη»), και ο Τσίπρας έκανε χθες στην άλλη μεγάλη πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο, την ίδια έκκληση:

«Ελάτε μαζικά στην κάλπη και δώστε προοπτική και χρώμα στα όνειρα σας, να καταδικάσετε την Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά, γιατί σ’ αυτόν τον τόπο που γέννησε τη δημοκρατία και είπε όχι στον ναζί κατακτητή δεν μπορεί να στεριώσει ακροδεξιά και φασισμός».

Τυχαίο; Δε νομίζω! Είναι προφανές ότι και οι δύο τρέμουν στην κυριολεξία την ψήφο των νέων, γιατί έχουν πάρει τα σχετικά μηνύματα από τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις. Οπότε, οι μη προνομιούχοι νέοι πρέπει να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, για να δικαιώσουν τους φόβους των υπευθύνων της δυστυχίας τους!