ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Εθνικιστική Φωνή» και τον Γιώργο Ρεντετάκο μίλησαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στρατιωτικός Ιατρός, Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, Αθανάσιος Κωνσταντίνου και ο φιλόλογος-ειδικός παιδαγωγός, συγγραφέας και μέλος της Κ. Ε. Νικόλαος Λεμοντζής, οι οποίοι παρουσίασαν το πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αρχικά σχολίασαν τον εντυπωσιακό αριθμό νέων ψηφοφόρων, οι οποίοι και θα ψηφίσουν ανιδιοτελώς και αντισυστημικά, γεγονός που τρομοκρατεί το σύστημα.

Στην συνέχεια, τόνισαν ότι βασικός στόχος για την Ευρώπη και κυρίως την Ελλάδα είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού, όπου η απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες σίγουρα δεν αποτελεί λύση, αλλά το αντίθετο, τροχοπέδη για το μέλλον της Ευρώπης.

Ακόμα σημείωσαν ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την αυξανόμενη επιθετικότητα της τουρκίας αλλά και όλων όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα μας και κατέστησαν σαφές ότι θα αγωνιστούν τόσο για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών όσο και για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-upopshfiou-eurwbouleuth-chrushs-aughs-athanasiou-kwnstantinou-ka#ixzz5okoR0WCY