ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ!

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ναρκο-μαφιών που λυμαίνονται το Εξαρχιστάν, της κόκκινης μαφίας και της αλβανικής, αποδίδουν αστυνομικές πηγές τον «προειδοποιητικό» πυροβολισμό κατά Αλβανίδας στην περιοχή.

Ήταν 23.00 το βράδυ της Τρίτης, όταν περίοικοι στην οδό Τοσίτσα άκουσαν έναν πυροβολισμό και γυναικεία φωνή πόνου και κάλεσαν την Αστυνομία. Φυσικά, αστυνομικοί δεν εμφανίστηκαν (βλέπετε η περιοχή είναι «άσυλο»…), αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, μια  Αλβανίδα εμφανίστηκε σε ιδιωτική κλινική στα Βόρεια Προάστια, με διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η ίδια η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το τι είχε συμβεί, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που περπατούσε στην οδό Τοσίτσα κοντά στο σπίτι της, όταν ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και αίματα να τρέχουν από τον ώμο της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εν λόγω αποτελεί τον χρηματομεταφορέα της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών και συνελήφθη, όπως κι ένας 26χρονος με τον οποίο συζεί…

Από την άλλη μεριά, δεν συνελήφθησαν τα εκτελεστικά όργανα των κόκκινων «βαρώνων» των ναρκωτικών, διότι χαίρουν κρατικής προστασίας!