ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ Κ@Λ@Ν!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Να’ μαστε ξανά στην ίδια ζωοπανήγυρη που κάνει το καθεστώς σε τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε οι χαχόλοι να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι έχουμε δημοκρατία και μάλιστα η ηλίθια φωνή “τους” (δηλ. ότι τους λένε οι opinion makers μέσω ΜΜΕ) θα εισακουστεί!

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ!

ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

Κοιτάξτε τον στα δόντια, δείτε τις οπλές του, χαϊδέψτε το γυαλιστερό του τρίχωμα, κάντε και βόλτα πάνω του άμα θέλετε, δεν (θα) τρώει πολύ, είναι έντιμος, φιλότιμος και μορφωμένος στα καλύτερα ιπποδρόμια, ακούστε τον να χλιμιντράει τα πανέμορφα τσιτάτα που του είπαν τα αφεντικά του!

Αλλά μόλις ψωνίσεις το ζωντανό που σου πασάρουν οι ολιγάρχες μέσω των χρεοκοπημένων ΜΜΕ τους και τα “δημοκρατικά – συνταγματικά” κόμματα τότε… αντί να τους καβαλάς εσύ, σε καβαλάνε και μάλιστα σε βρίζουν και σε καμτσικώνουν κιόλας, γιατί η χώρα βρίσκεται στα σκ@τ@ και δεν φταίνε εκείνοι που κυβερνούσαν αλλά εσύ που τους ψηφίζεις, ξανά και ξανά!!!

Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια σας, αν την ανταλλάξετε σαν πόρνες για ρουσφέτια και χάρες, μην παραπονιέστε που τα παιδιά και τ’ αδέρφια σας ξενιτεύονται και ζείτε κάθε χρόνο και χειρότερα…

Η Κυριακή έρχεται, ιδού λοιπόν ο κ@λος, ιδού και το πήδημα…