ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Την… τιμητική της είχε πάλι η Χρυσή Αυγή στην ομιλία του αρχιπροδότη Τσίπρα -που έγινε με δύο ολόκληρες ώρες καθυστέρηση- ενώπιον «ευπαθών», «προσφύγων» και λιγοστών παρακρατικών στην Θεσσαλονίκη:

«Η δολοφονία του Λαμπράκη δεν στιγμάτισε τη Θεσσαλονίκη. Στιγμάτισε αυτούς που την ανέχθηκαν και που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αυτή τη πόλη ως πεδίο βολής φθηνό, για να ασκούνται οι κάθε λογής ακραίοι, εθνικιστές, παρακρατικοί του χθες και Χρυσαυγίτες του σήμερα. Σε όλους αυτούς δίνουμε απάντηση σήμερα με την παρουσία μας… Πρέπει να κλείσουμε όλοι μαζί τον δρόμο σε εκείνες τις δυνάμεις, που δεν διστάζουν μπροστά σε κανένα μέσο, για να διχάσουν τον λαό».

Γιατί άραγε ασχολείται συνεχώς με την Χρυσή Αυγή, ο κατοχικός πρωθυπουργός της Μέρκελ και του Τραμπ; Προφανώς, διότι έχει την ψοφοδεξιά Νουδούλα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το πρώην κόμμα του στο τσεπάκι του και γνωρίζει πολύ καλά πως η μόνη πραγματική αντιπολίτευση σε τούτη τη χώρα είναι η Χρυσή Αυγή! Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πιο σοβαρό επιχείρημα που χρησιμοποίησε για να πείσει τα αφεντικά του, να του αφήσουν λίγο «λάσκα» στα πενιχρά επιδόματα φτώχειας που δίνει, ήταν ότι μόνο έτσι θα στήσει «ανάχωμα» και θα σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής!