ΤΡΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ… ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής στη Σάμο. Δράστες ήταν τέσσερα «προσφυγάκια», ηλικίας από 16 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών, αλλά και για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της αντίστασης της αρχής.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες μπήκαν σε μπαρ ξενοδοχείου στη Σάμο με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθως, μπήκαν παραβιάζοντας είσοδο, σε παρακείμενη του ξενοδοχείου οικία και αφαίρεσαν, είδη ρουχισμού, τρόφιμα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Επίσης, όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, τα ίδια «προσφυγάκια» είχαν μπει και προ ημερών στο μπαρ της ίδιας επιχείρησης και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, αξίας -500- ευρώ περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι δράστες κατά τον εντοπισμό τους προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ τρείς εξ’ αυτών επιτέθηκαν από κοινού και τραυμάτισαν αστυνομικό.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», που τους έχουν δασκαλέψει πως στο Ελλαδιστάν είναι… κεκτημένο δικαίωμά τους να κατακλέβουν τον κοσμάκη!