ΤΟ’ ΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ Τ’ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ… ΠΟΛΩΣΗ!

Συνέχεια της επιχείρησης τρομοκράτησης των αστών –μετά από την «επίθεση» στη βουλή με μπογιές- είχαμε χθες το βράδυ, από τα παρακρατικά τσιράκια της αμερικανο-γερμανόδουλης κυβέρνησης Τσίπρα, που έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον πράκτορα Κουφοντίνα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, τα τσιράκια φώναζαν συνθήματα για τον -δολοφονηθέντα από τον πράκτορα Κουφοντίνα- πατέρα του Μπακογιάννη, όπως «το ’89 έγινε μισή δουλειά», «σκ… στον τάφο του Μπακογιάννη» και άλλα παρόμοια κι ενώ ήταν προφανές ότι θα φρόντιζαν να περάσουν από το εκλογικό κέντρο του Μπακογιάννη για να προκαλέσουν φθορές, η αστυνομία δεν φρόντισε να το προστατεύσει.

Έτσι, οι «αλληλέγγυοι» του δολοφόνου Κουφοντίνα έφτασαν ανενόχλητοι έξω από το εκλογικό κέντρο, έγραψαν συνθήματα, πέταξαν μπογιές και τους δόθηκε ο χρόνος ακόμα και να κολλήσουν  αφίσες στις τζαμαρίες του εκλογικού κέντρου.

Εν συνεχεία, εμφανίστηκε ο Μπακογιάννης που έκανε μελοδραματικές δηλώσεις για το περιστατικό και κατέληξε παριστάνοντας τον… Γιαγκούλα: «Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό, να μην βγω δήμαρχος».

Είναι προφανές, ότι μ’ αυτά και μ’ αυτά ενισχύεται το κλίμα της τεχνητής πόλωσης, που ωφελεί και τους δύο δήθεν «μονομάχους»! Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού;