Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ NEWS 94,3 – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παπαγεωργίου Γεώργιος φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική συχνότητα του News 94,3 Fm. Ο συναγωνιστής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα δώσει έναν Αγώνα κατάργησης της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αναφορικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας και τις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν, ο Συναγωνιστής υπογράμμισε πως η Τουρκία αποτελεί πρόβλημα για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και πως είναι αναγκαία η αλλαγή εξωτερικής πολιτικής από την μεριά της Ελλάδας.

Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή θα επιδιώξει με τις κατάλληλες συνεργασίες και όλα τα μέσα που διαθέτει να ανακόψει τα σχέδια του «Σουλτάνου» και να ισχυροποιήσει την θέση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας.

Τέλος, απευθυνόμενους σε όλους τους Έλληνες τους κάλεσε να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, καθώς αποτελεί την μόνη Εθνική επιλογή για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-eurwbouleuths-ths-chrushs-aughs-giwrgos-papagewrgiou-sto-news#ixzz5obChkDyr