Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» ΣΤΟ CENTER TV – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την «Ελληνική Αυγή για την Καβάλα», Δημήτρης Βογιατζής τοποθετήθηκε επί των θέσεων του συνδυασμού στην εκπομπή PRENEWS του CENTER TV Καβάλας.

Ο Συναγωνιστής έθιξε αρχικά την άρνηση των υπολοίπων υποψηφίων για την συμμετοχή της Ελληνικής Αυγής στο debate όλων των πολιτικών παρατάξεων, τονίζοντας ότι η δημοφιλία και η αποδοχή του Εθνικιστικού Κινήματος στον Ελληνικό Λαό τρομάζει τις συστημικές παρατάξεις που δεν έχουν επιχειρήματα απέναντι μας.

Ξεκαθάρισε ότι για μας ο αγώνας για την Μακεδονία μας δεν έχει τελειώσει και ότι θα καταργήσουμε στην πράξη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών εντός του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Υπογράμμισε την ανάγκη του κλεισίματος του κέντρου φιλοξενίας στο Περιγιάλι, το μοναδικό εντός αστικού ιστού σε όλη την Ελλάδα, και την ανάγκη απέλασης όλων των παράνομων μεταναστών.

Τέλος, τόνισε πως η ψήφος στην «Ελληνική Αυγή» είναι μια ψήφος, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-dhmarchos-kabalas-dhmhtrhs-bogiatzhs-me-thn-ellhnikh-augh-sto#ixzz5oggDv7SU