ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Η επίσημη εξήγηση για τη διαμόρφωση της ΕΕ είναι ότι πρόκειται για μια ευρωπαϊκή εμπορική συνεργασία. Αρχικά ως μια ένωση για τον άνθρακα και τον χάλυβα για να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ Ανατολής και Δύσης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και σήμερα ως ένα «αντίβαρο» στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάτι που πρέπει να ενισχύσει τις «ευρωπαϊκές αξίες». Ακούγεται καλό, άλλωστε η συνεργασία μεταξύ των εθνών δεν μπορεί να είναι κακό.

Ωστόσο, η ΕΕ έχει μια σκοτεινή ιστορία και τα οράματά της και η πρακτική εφαρμογή αποκαλύπτουν ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμπορική συνεργασία μεταξύ εθνών αλλά για την δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» και για την καταστροφή των εθνών και όλων των ευρωπαϊκών αξιών.

Εάν μπεις στον ιστότοπο της ΕΕ, θα δεις να υπάρχουν πολλά άρθρα που εξυμνούν τον Βρετανό πρωθυπουργό Winston Churchill . Θεωρείται ένας από τους τρεις «πνευματικούς πατέρες» της ΕΕ και περιγράφεται από την ΕΕ ως παράδειγμα, στόχος του οποίου είναι η ευρωπαϊκή συνεργασία για τη διεύρυνση της ειρήνης μεταξύ των εθνών. Ο Τσόρτσιλ που έχει κατηγορηθεί ότι είναι υπεύθυνος για μαζικές δολοφονίες και την εξολόθρευση του άμαχου πληθυσμού της Γερμανίας μέσω…

Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html