ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»;

Ενώ το θέμα των ημερών είναι η εβδόμη κατά σειράν άδεια του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, της οποίας επελήφθη το ανώτατο αστικό δικαστήριο της Χώρας, με το αιτιολογικό ότι «και οι ισοβίτες παίρνουν άδειες», υπάρχει ένας ισοβίτης που δεν έχει πάρει ποτέ άδεια, χωρίς να… συγκινείται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να τα σπάνε τα τσιπρόσκυλα.   

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, τον φερόμενο ως «αρχηγό» της 17 Νοέμβρη, κάτι βέβαια που ο ίδιος εξακολουθεί να αρνείται, κι ούτε έχει αποδειχθεί επαρκώς στο δικαστήριο. Ο Γιωτόπουλος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε 17 φορές ισόβια, για ηθική αυτουργία σε όλες τις επιθέσεις της 17Ν., χωρίς να έχει συμμετάσχει ο ίδιος σε κάποια απ’ αυτές και είναι ο μοναδικός που δεν έχει βγει από τη φυλακή ούτε μια ώρα!

Μέχρι τώρα, ο Γιωτόπουλος –που είναι υπέργηρος, καθώς είναι γεννηθείς το 1944 και δεν έχει κάνει ποτέ δηλώσεις υπέρ του «ένοπλου αγώνα», όπως ο Κουφοντίνας- έχει καταθέσει 7 αιτήσεις για χορήγηση άδειας αλλά όλες απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Η τελευταία φορά, η όγδοη κατά σειρά, που κατέθεσε αίτηση για άδεια ήταν το Νοέμβριο του 2018 και δεν έχει λάβει καν απάντηση!

Γιατί άραγε τέτοια συμπεριφορά από την «πρώτη φορά αριστερά»; Και γιατί δεν τα σπάνε και γι’ αυτόν οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι», κάθε φορά που απορρίπτεται αίτημα αδείας του; Μήπως γιατί έχει χαρακτηρίσει τον… επαναστάτη Κουφοντίνα «πράκτορα της CIA»;