12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Φίλε Αναγνώστη,

Αν διαβάζεις αυτή την εφημερίδα, είναι γιατί πιθανότατα πιστεύουμε στις ίδιες ιδέες και στα ίδια ιδανικά. Αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις μόνο, και να κουνάς με συγκατάβαση το κεφάλι. Το ξέρουμε ότι έχουμε δίκιο, κι ότι τα λέγαμε και τα γράφαμε εδώ και χρόνια. Τώρα πρέπει να το πεις κι εσύ. Οι εκλογές του Μαΐου σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις κάτι χρήσιμο και αληθινό για όσα πιστεύεις.

Μπες στο παραβάν και ψήφισε τους υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις Ευρωεκλογές.

Ψήφισε, όχι για να ξεθυμάνεις, αλλά γιατί ξέρεις ότι εμείς κι εσύ είμαστε αυτοί που μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω από αυτούς που την ταπεινώνουν κάθε μέρα και περισσότερο.

Επειδή ξέρεις ότι η Χρυσή Αυγή λέει δυνατά αυτά που σκέφτεσαι, ότι η Χρυσή Αυγή είσαι εσύ ο ίδιος.

Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που Αριστεροί και Δεξιοί σου λένε ότι δεν πρέπει να ψηφίσεις, ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που τους ενοχλεί, ο μόνος που φοβούνται,

…γιατί η Χρυσή Αυγή δε λέει λόγια του αέρα, αλλά δρα, κάνοντας περισσότερα κι απ’ όσα οι αντικειμενικές συνθήκες της επιτρέπουν,

…επειδή η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη που ενδιαφέρεται χωρίς ιδιοτέλεια και μάχεται σε όλη την πορεία της για την Ελλάδα και τους Έλληνες,

…γιατί οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή για τη μνήμη αλλά και για το μέλλον, επειδή πιστεύουν στις Ιδέες τους και τις κάνουν πράξη,

…επειδή οι Ιδέες αυτές είναι που οδήγησαν, παιδαγώγησαν και δόξασαν το Έθνος μας στη μακραίωνη πορεία του στο χρόνο,

…και επειδή αυτές οι αξίες πρέπει να γίνουν πάλι κυρίαρχες, για να έχει η Πατρίδα και ο Λαός μας Σήμερα και Αύριο αντάξιο της Ιστορίας του.

Σε αυτές τις Ιδέες, αυτές τις Αξίες και τα Ιδανικά πιστεύεις κι ΕΣΥ και το ξέρεις, αν βγάλεις απ’ το μυαλό σου τη λασπολογία και τις απειλές των καθηγητάδων, των δημοσιογράφων και των πολιτικάντηδων.

Επειδή πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή σκέφτεται αυτά που σκέφτεσαι, και θέλει να κάνει όσα θέλεις να κάνεις, αλλά μέχρι τώρα σιωπούσες, άτολμος και φοβισμένος από την προπαγάνδα των καρεκλοκένταυρων της Μεταπολίτευσης,

Επειδή ΟΦΕΙΛΕΙΣ στον εαυτό σου, στα παιδιά σου, στην Πατρίδα σου, να στηρίξεις τη Χρυσή Αυγή με κάθε τρόπο.

Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι ευκαιριακά και τυχοδιωκτικά αντίθετη στην ξενοκρατία ή στην λαθρομετανάστευση, αλλά είναι διαχρονικά ενάντια σε αυτούς που στο όνομα μιας σάπιας κατ’ επίφασιν δημοκρατίας προκάλεσαν και προκαλούν εθνικές καταστροφές από το Κυπριακό μέχρι το Μακεδονικό και ως την ατελείωτη παρακμή και την εξαθλίωση του Λαού μας.

Εμπρός, λοιπόν! Ψήφισε, στήριξε, διάδωσε τη Χρυσή Αυγή, επειδή θέλεις αυτά που θέλουμε κι εμείς. Μιαν ελεύθερη και δυνατή Πατρίδα, έναν ελεύθερο, δυνατό και ευτυχισμένο Λαό.

Κάνε αυτό που ξέρεις ότι είναι το σωστό, αυτό που σου λέει η Ψυχή και η Λογική σου! Πράξε ελεύθερα, πράξε Ελληνικά! Ψήφισε και στήριξε τη Χρυσή Αυγή.