Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ TV 10 – ΒΙΝΤΕΟ

υποψήφιος Δήμαρχος με την Ελληνική Αυγή για τα Τρίκαλα Χρήστος Τσιόλας ανέπτυξε τις θέσεις του αυτοδιοικητικού συνδυασμού της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο των Τρικκαίων.

Επεσήμανε πως κύριο μέλημα της Ελληνικής Αυγής είναι η ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς και της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Τρικάλων. Εν συνεχεία τόνισε την ανάγκη λογιστικού ελέγχου του χρέους του Δήμου, μιας και ο τρικαλινός πολίτης καλείται όλα αυτά τα χρόνια να πληρώσει φόρους χωρίς να γνωρίζει τον λόγο.

Μάλιστα, διατράνωσε την αντίθεση της Ελληνικής Αυγής απέναντι στην αλλαγή της πολιτιστικής φυσιογνωμίας των Τρικάλων με την αθρόα λαθρομετανάστευση και την δημιουργία «hot spots».

Κλείνοντας υπογράμμισε πως: «Είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν την πόλη μας, την φυσιογνωμία μας, που θέλουν να αλλάξουν την κληρονομιά μας, την παράδοσή μας και την ιστορία μας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upopshfios-dhmarchos-trikalwn-chrhstos-tsiolas-me-thn-ellhnikh-augh-sto-t#ixzz5oaZcICBS