ΚΟΥΛΗ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ! ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙ… ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Μπορεί ο Κούλης Νουδούλης να θριαμβολογεί από τώρα για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, αλλά είναι κοινό μυστικό πως τον περιμένουν στη γωνία πολλοί και διάφοροι! Έτσι, μια πρώτη γεύση του τι θα επακολουθήσει έτσι και το ποσοστό της Νουδούλας στις ευρωεκλογές δεν είναι αρκετές μονάδες (τουλάχιστον 4-5…) άνω του 30%, έδωσε με δήλωσή του ο Βαγγέλας Μεϊμαράκης, δηλώνοντας με νόημα πως «αν η διαφορά είναι μικρή, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα και «θα πράξουμε αναλόγως»!

Εν τω μεταξύ, έσκασε μύτη ο πρώτος… μνηστήρας, ο οποίος μάλιστα είναι… εισαγόμενος!

Πρόκειται για τον κοινοτικό επίτροπο Αβραμόπουλο, ο οποίος μίλησε στον Alpha για την επιστροφή του στην ελληνική πολιτική σκηνή μετά την ολοκλήρωση της θητείας του στην Κομισιόν το φθινόπωρο.

Ιδού οι πονηρές δηλώσεις του:

«Από την ώρα που οι πολίτες κρίνουν ότι τους είμαι χρήσιμος για όποιο ρόλο και αποστολή μου αναθέσουν είμαι έτοιμος ν’ ανταποκριθώ, πάντοτε στις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Στηρίζω τον Μητσοτάκη αυτή την ώρα, διότι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να ανοίξει ένα δρόμο και μια προοπτική. Από την άλλη όμως κυριαρχεί πάντοτε το πατριωτικό μου καθήκον. Θα επιστρέψω. Τι θα κάνω όταν επιστρέψω; Τίθεμαι στη διάθεση των γεγονότων».

Αχ Κούλη, δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες!