ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ! ΚΟΥΛΗΣ: ΝΕΟΙ, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!

Προ ημερών, επισημάναμε σε άρθρο μας: «Συστημικοί, τη… βάψατε! Θα πάει στις κάλπες το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ψηφοφόρων».

Κι όπως φαίνεται, οι σάπιοι συστημικοί –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί!- το’ χουν πάρει το «μήνυμα» για την κατεύθυνση που θα έχει η ψήφος μεγάλου ποσοστού των 530.000 νέων ψηφοφόρων κι άρχισαν τις… εκκλήσεις για αποτροπή του… αναπότρεπτου.

Έτσι, μιλώντας ο Κούλης Νουδούλης στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και απευθυνόμενος στους νέους ψηφοφόρους, έκανε έκκληση να μην ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή – προφανώς η ψήφος σε συριζοκουκουέδες δεν τον απασχολεί καθόλου: «Από τους νέους τους ζητώ να μην αφήσουν την πολιτική στους ειδικούς. Να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Όποιος φωνάζει μόνο συνθήματα, φοβάται το μυαλό που κρύβει και αμφισβητεί και χωρίζει τους ανθρώπους με βάση το χρώμα τους, ανήκει σε άλλη εποχή.  Όποιος καμαρώνει μόνο για τα μπράτσα της βίας ματαιοπονεί γιατί πάντα θα εμφανιστεί κάποιος με πιο δυνατά μπράτσα όπως συμβαίνει στη ζούγκλα Η ακροδεξιά δεν ταιριάζει στους νέους και δεν ταιριάζει στην Κρήτη, με τη βαθιά δημοκρατική παράταξη».

Κούλη και λοιποί συστημικοί, δικαίως τρέμετε την ψήφο των νέων. Κυριακή, κοντή γιορτή!