ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! 17 «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!

190519-roma2

Ακόμα μία υπόθεση απάτης με ψευδείς δηλώσεις παιδιών από (ποιους άλλους;) τους φίλους μας τους «ευπαθείς» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, 17 γυναίκες δήλωναν ψευδώς ότι ήταν μητέρες παιδιών πλέον των πραγματικών που έχουν, προκειμένου να εισπράττουν επιδόματα παράνομα.

Δεκαεπτά γυναίκες δήλωναν ψευδώς ότι είχαν περισσότερα από τα πραγματικά τους τέκνα και πετύχαιναν να ενισχύονται οικονομικά με επιδόματα τέκνων, ακόμη και τρίτεκνων ή πολύτεκνων οικογενειών επί σειρά μηνών. Στα τέλη του 2012 η υπόθεση άρχισε να ξεσκεπάζεται καθώς ο πρώην ΟΓΑ νυν ΟΠΕΚΑ – Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαπίστωσε ότι υπήρχε διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι οι κατηγορούμενες υπέβαλαν ψευδείς δηλώσεις στον πρώην ΟΓΑ μέσω του TAXISnet. Άλλοι από τους Ρομά έχουν ένα παιδί και ωστόσο δήλωναν ότι έχουν δύο τέκνα και άλλοι γίνονταν τρίτεκνοι, ακόμη και πολύτεκνοι. Κάθε μία από τις κατηγορούμενες ζημίωσε τον πρώην ΟΓΑ με ποσά που μπορεί να ξεκινούσαν από 600 ευρώ και να έφταναν και τις 6.484 ευρώ μέσα σε διάστημα από μερικούς μήνες μέχρι και μισό ή και έναν ολόκληρο χρόνο.

Τέτοια γεγονότα που συμβαίνουν κατά κόρον αποτελούν… ψιλά γράμματα για τους γελοίους συριζομούρηδες οι οποίοι φροντίζουν να ενισχύουν τους… ένθερμους υποστηρικτές τους, ενεργοποιώντας «ειδικό κονδύλι για την ενίσχυση των λεγόμενων Ρομά σε ποσοστό έως και 70% προκειμένου να προχωρήσουν σε… «επενδύσεις που αφορούν σε εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προμήθεια αμιγώς επαγγελματικών οχημάτων και πρόσληψη νέου προσωπικού»!

Αυτά μόνο στην Μπανανία Ελλαδιστάν συμβαίνουν. Πουθενά αλλού!

Κ.Π.