ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΙΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

Την ίδια ώρα που το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών δικάζεται ως… εγκληματική οργάνωση (!!!), τα ασύδοτα παρακρατικά τσιπρόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις κατά Ελλήνων πατριωτών, μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Αυτή τη φορά, θύμα των τσιπρόσκυλων ήταν ένας 29χρονος πατριώτης, που μόλις είχε αποχωρήσει από εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων από τους κεμαλομπολσεβίκους.

Το χαφιεδότσουρμο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τουλάχιστον τέσσερα λυσσασμένα τσιπρόσκυλα, που προφανώς έκανε «αντιφασιστική περιπολία» προς εντοπισμό ανυπεράσπιστων θυμάτων, τον εντόπισε στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς. Στο σημείο αυτό, οι επίδοξοι φονιάδες άρχισαν να τον κυνηγούν σα δαιμονισμένοι, με μαχαίρια στα χέρια. Τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές, τρεις στην πλάτη (καθαρά δολοφονικές!) και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης, ενώ κοντά στο σημείο της άνανδρης κομμουνιστικής επίθεσης βρέθηκε και το μαχαίρι των δραστών.

Φαίνεται πως πέρασαν τα χρόνια και τα κομμούνια έχουν ξεχάσει την συντριβή τους στον Γράμμο και στο Βίτσι και το πάνε φιρί-φιρί να την ξαναζήσουν!