Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟ STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Star Κεντρικής Ελλάδας μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα» Χαράλαμπος Γιώτης, ο οποίος ανέλυσε τις βασικές θέσεις των Εθνικιστών για την Περιφέρεια.

Ο Συναγωνιστής έθιξε αρχικά την άρνηση των υπολοίπων υποψηφίων για την συμμετοχή της Ελληνικής Αυγής στο debate όλων των πολιτικών παρατάξεων, τονίζοντας ότι η δημοφιλία και η αποδοχή του Εθνικιστικού Κινήματος στον Ελληνικό Λαό τρομάζει τα συστημικά κόμματα.

Στην συνέχεια ο Χαράλαμπος Γιώτης ανέλυσε τις βασικές θέσεις της «Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα» που συνίστανται στην στήριξη των απόρων Ελλήνων, στον εξορθολογισμό των οικονομικών της συγκεκριμένης περιφέρειας και στην επαναφορά της δημόσιας τάξης και ασφάλειας σε όλες τις περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-up.-perifereiarchhs-stereas-elladas-giwths-charalampos-sto-deltio-eidhsew#ixzz5oUBn2h2M