ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

Στήριξη στο εν Ελλάδι τσιράκι του έδωσε –για μια ακόμα φορά!- εν όψει των εκλογών, η κυβέρνηση της αφέντρας Μέρκελ, δια στόματος του υφυπουργού της επί των Εξωτερικών, Μίκαελ Ροθ.

Ο οποίος, έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel online και είπε ότι «η Βόρεια Μακεδονία και η Ελλάδα έγραψαν ιστορία με την επίλυση της ονοματολογικής διαφοράς» και αναρωτήθηκε με νόημα «ποιος πολιτικός σε κράτος – μέλος της ΕΕ (σ.σ. εννοώντας εκτός από τον… αγαπητό Τσίπρα…) θα τολμούσε να ανακοινώσει μία διαδικασία συμφιλίωσης, αντιτιθέμενος προς σαφείς κοινωνικές αντιστάσεις, έχοντας προηγουμένως αυτή η διαδικασία αντιμετωπιστεί με περιφρόνηση επί 28 χρόνια;».

Εν συνεχεία, αφού τόνισε ότι αν ο Τσίπρας του δεν προχωρούσε στην προδοσία των Πρεσπών θα υπήρχε «κενό» στα Δυτικά Βαλκάνια, το οποίο θα εκμεταλλευόταν η Ρωσσία, προχώρησε σε μια περίεργη δήλωση περί του μέλλοντος της ευρύτερης περιοχής, όπως το οραματίζονται οι παγκόσμιοι τύραννοι:

«Δεν πρέπει να διατηρούμε κανενός είδους αμφιβολία για το γεγονός ότι το μέλλον των κοινωνιών στα Δ. Βαλκάνια είναι πολυεθνικό και πολυθρησκευτικό».

Είναι προφανές αυτό που εννοεί ο «ποιητής», αλλά δε θα του γίνει η χάρη, γιατί στα σχέδια αυτά θα αντισταθούν οι λαοί, με πρώτον τον ελληνικό!

Σε κάθε περίπτωση, ισχύς των προδοτών η αγάπη των Γερμανών – και των Αμερικανών!