ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Γράφει ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Οι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί συκοφάντες του συστήματος μας λένε «αντιευρωπαϊστές». Μα, εμείς είμαστε με την Ευρώπη των Πατρίδων, την Ευρώπη των Εθνικιστών.

Και την Κυριακή 26 Μαΐου από την Μαδρίτη μέχρι το Παρίσι και το Βερολίνο και μέχρι την Ρώμη, την Βουδαπέστη και την Βιέννη και την Αθήνα θα υψωθούν νικηφόρα τα λάβαρα των Πατριωτών για μια Ευρώπη Εθνικιστική ενάντια στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες. 

Ήταν 6 Μαΐου του έτους 2012. Πλερέζες σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής, οι φυλλάδες με γόους και κοπετούς οδύρονταν.  Η Χρυσή Αυγή στο 7%! 

Και έγιναν νέες εκλογές και είπατε ότι είναι κάτι περιστασιακό, ότι θα τελειώσει η Χρυσή Αυγή. Και όλα τα κόμματα έχασαν εκτός από την Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ είχε πάρει 8,5% και έπεσε στο 4,5%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν σχεδόν 11% και έπεσαν στο 7,5%. Άπαντες έπεσαν πλην Χρυσής Αυγής! 

Και ακολούθησαν γεγονότα πολλά, διώξεις, φυλακίσεις, αποκλεισμοί και λέγατε ότι δεν είναι τίποτα, θα περάσει. Και έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια και η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα είναι εδώ, εκπροσωπώντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Να ψηφίσουν ενάντια στο πολιτικό σύστημα θέλουν πολλοί. Μόνο που ενάντια στο πολιτικό σύστημα είναι μόνο ένα κόμμα, αυτό που…

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.pronews.gr/opinion-makers/773871_eyroekloges-2019-oloi-mazi-me-tin-hrysi-aygi-gia-tin-eyropi-ton-patridon