ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»!

Εκτός από τον «φαρμακοχέρη» Κουφοντίνα, που θα τον βγάλουν –πάλι!- με άδεια, τα κομμούνια που μας κυβερνούν αποφυλακίζουν έναν-έναν τα «παιδιά» τους, τους «κοινωνικούς αγωνιστές»!

Έτσι, εντός των προσεχών ημερών θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας ο… επαναστάτης -βορείων προαστίων- Νίκος Ρωμανός, με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, η οποία του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της… καλής συμπεριφοράς μέσα στο φυλακές και του μειώνει ποινή που του είχε επιβληθεί από τα 18 σε 14 χρόνια κάθειρξη. Η συγκεκριμένη ποινή είχε επιβληθεί στο νεαρό κατηγορούμενο για το αδίκημα της κατοχής και τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών το 2012.
Είχε προηγηθεί απόφαση του ανώτατου αστικού δικαστηρίου, του Αρείου Πάγου, η οποία είχε αναγνωρίσει στον… επαναστάτη ελαφρυντικό με βάση την διαγωγή του στις φυλακές. Στη συνέχεια η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εφετείο το οποίο και εξέδωσε την σημερινή απόφασή του που του ανοίγει τις πύλες της φυλακής.
Και δεν θα είναι ο μόνος… Ελαφρυντικά έχουν αναγνωριστεί και σε έτερο… επαναστάτη, συγκατηγορούμενο του Ν. Ρωμανού (δεν αναφέρεται το όνομά του…), ο οποίος θα βρεθεί και εκείνος εκτός φυλακής.

Είδατε τι… ευσυγκίνητη που είναι η αστική δικαιοσύνη με τους… επαναστάτες, που τάχατέ μου, «με τα άντερα του τελευταίου δικαστή θα κρεμάσουν τον τελευταίο παπά»; Είναι το παρακράτος, «ηλίθιε»!