ΣΥΡΙΖΟΕΥΠΑΘΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν, από την αποθράσυνση κάποιων «μειονοτικών».

Έτσι, εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Ηλεία, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος υπό την απειλή μαχαιριού, από αφιονισμένο «ευπαθή» του Τσίπρα!

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο προς Κρέστενα και Ζαχάρω και ο δράστης –που είναι παλιός γνώριμος των αρχών- επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο Επιτάλιο. Λίγο αργότερα, έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό, απαιτώντας να τον πάει στην Καλαμάτα.

Επιβάτες, που υποχρεώθηκαν να κατέβουν από το λεωφορείο, ενημέρωσαν την Αστυνομία άρχισε να ακολουθεί το λεωφορείο και έκανε σινιάλα στον οδηγό. Τότε εκείνος είπε στον «ευπαθή» ότι θα έμενε από βενζίνη κι έπρεπε οπωσδήποτε να σταματήσει σε κάποιο βενζινάδικο. Όταν σταμάτησε, ο «ευπαθής» λήστεψε και τον πρατηριούχο!

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί απέκλεισαν το βενζινάδικο και ζήτησαν από τον «ευπαθή» να παραδοθεί. Αυτός αρχικά έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό του οδηγού και απειλούσε να τον σφάξει, για να μην ανοίξει τις πόρτες. Εν τέλει, βλέποντας πως δεν είχε πολλές επιλογές επιχείρησε απελπισμένη έξοδο, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να δώσουν τέλος στην εφιαλτική αυτή κατάσταση!