Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο Συναγωνιστής ερωτώμενος σχετικά με το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, την μείωση του ΦΠΑ και την 13η σύνταξη τόνισε την κοροϊδία που συντελείται από την πλευρά της κυβέρνησης, καθώς δεν υπάρχει 13η σύνταξη αλλά ένα μικρό επίδομα που δίνεται στους Έλληνες από αυτά που ήδη τους έχουν κλέψει. Υπογράμμισε μάλιστα πως ήδη το ΣτΕ και τα Πρωτοδικεία έχουν κρίνει ως παράνομα τα μνημονιακά μέτρα και τις περικοπές που έχουν γίνει εις βάρος των Ελλήνων και η κυβέρνηση αρνείται να συμμορφωθεί και να αποδώσει τα χρήματα του ελληνικού λαού, αντιθέτως αποδίδει ένα πολύ μικρό κομμάτι πίσω και παρουσιάζει τους κυβερνώντες ως ευεργέτες.

Στη συνέχεια αναλύοντας το ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής ο Ι. Λαγός διευκρινίζει πως η θέση της Χρυσής Αυγής είναι αμετακίνητη και θα στηρίξει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας όσο και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, καθώς η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει καμία Συμφωνία των Πρεσπών και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να ακυρωθεί. Ενώ δε αναφορικά με την άρση ασυλίας του Φίλη για περιύβριση του νεκρού Ήρωα του Ελληνισμού Κωνσταντίνου Κατσίφα τόνισε τον πατριδοκάπηλο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία του Φίλη και πως το μόνο κόμμα που ψήφισε υπέρ της άρσης του, ήταν η Χρυσή Αυγή.

Τέλος, σχετικά με το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ο Συναγωνιστής υπογράμμισε πως υπάρχει λύση και δεν είναι άλλη από αυτή του ιδιώνυμου αδικήματος, πράγμα που σημαίνει πως όποιος περνάει τα σύνορα της Πατρίδος μας θα συλλαμβάνεται και θα πηγαίνει στις φυλακές με ό,τι συνεπάγεται από τον νόμο και θα παράγει έργο υπέρ του ελληνικού δημοσίου. Μάλιστα τόνισε πως τα μόνα σύνορα που μπορούν να ανοίξουν από την πλευρά της Ελλάδας, είναι τα σύνορα που θα στείλουν πίσω στην πατρίδα τους όλους τους παράνομους μετανάστες.

Κλείνοντας, επεσήμανε πως οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν θα τους προδώσει ποτέ και πως ο Αρχηγός και οι βουλευτές που μπήκαν στα Κελιά της Τιμής είναι εδώ και δίνουν καθημερινά τον Αγώνα για την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και πως από την Χρυσή Αυγή φεύγουν μόνο οι γυρολόγοι, οι πραγματικοί Αγωνιστές παραμένουν αντιμέτωποι εναντίον όλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tou-upopshfiou-eurwbouleuth-iwannh-lagou-sthn-ethnikistikh-fwnh#ixzz5oMSfnLEd