ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

 

Το πρωί του Σαββάτου, κλιμάκιο συναγωνιστών και υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή, συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού για τον δήμο Καβάλας όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Κατόπιν το κλιμάκιο είχε την δυνατότητα να περιοδεύσει στην λαϊκή αγορά της Καβάλας όπου μοίρασε ενημερωτικό υλικού με τις θέσεις της παράταξης σε παραγωγούς και επαγγελματίες. Οι συναγωνιστές έτυχαν θερμής υποδοχής, συνομίλησαν με δεκάδες κατοίκους και έδωσαν την υπόσχεση πως θα αγωνιστούν από την θεσμική τους θέση, ώστε να γίνει η Καβάλα και πάλι Ελληνική!

Η παρουσία των συναγωνιστών του Κινήματος κατέστησε σαφές πως οι Εθνικιστές παραμένουν στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, αποτελώντας το μεγαλύτερο φόβο του «συνταγματικού τόξου».

Βίντεο από τοπικό μέσο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thermh-upodochh-ths-ellhnikhs-aughs-sthn-laikh-agora-ths-kabalas-fwtografie#ixzz5oOhFGgmS