ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΛΑΦΑΖΑΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Σκυλοκαυγά μεταξύ των αριστερών, προκάλεσε η αναφορά του Τσίπρα στον εγκληματία Άρη Βελουχιώτη, από την Λαμία.

Τρεις είναι οι… επίσημοι διεκδικητές της… κληρονομιάς του σφαγέα των Ελλήνων πατριωτών…

Κατ’ αρχάς, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατά δεύτερον η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ, η οποία θυμήθηκε τα παλιά (την εποχή που τα κάδρα με τη μούρη του κτήνους αναρτώντο σ’ όλες τις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, βάσει εγκυκλίου από τα κεντρικά), δια του αριστεριστή γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του φερετζέ «Κινήματος Αλλαγής», Μαλέλη, ο οποίος επιτέθηκε στον έτερο… κληρονόμο: «Κύριε Τσίπρα αφήστε ήσυχο τον Βελουχιώτη και ασχοληθείτε με την Παπακώστα, τον Λυμπερόπουλο, τον Κουίκ, τον Παπαγγελόπουλο και τους άλλους της … Προοδευτικής Συμμαχία. Αρκεστείτε στους δεξιούς και ακροδεξιούς με τους οποίους συγκυβερνάτε.  Δεν περνούν πλέον τα παιχνίδια σας στον λαό»!

Σφήνα στη… μάχη των κληρονόμων μπήκε ο Λαφαζανί (Αγιατολλάχ Λαφαζανί ήταν το… παρατσούκλι που του’ χαν κολλήσει τα συντρόφια στον ΣΥΡΙΖΑ…), ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην αρχηγό του  ότι «έφτασε σε τέτοιο σημείο θράσους, παχυδερμίας και πολιτικής αναισθησίας ώστε να πιάσει στο στόμα του και μάλιστα στην Λαμία, το όνομα του Άρη Βελουχιώτη, του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ…».

Εν τω μεταξύ, προκαλεί εντύπωση η σιγή ασυρμάτου του ΚΚΕ για το θέμα, παρ’ ότι αγγίζει τον πυρήνα των ψηφοφόρων του. Εννοούμε, πως προκαλεί εντύπωση σε όσους δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να πιστέψουν, πως το ΚΚΕ είναι ουρά του ΣΥΡΙΖΑ και έχει δεσμευτεί να μην του κάνει… χαλάστρες!