Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στο «Ράδιο Νεάπολις» έδωσε συνέντευξη ο Στρατιωτικός Ιατρός, Ταξίαρχος ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας Αθανάσιος Κωνσταντίνου, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και φυσικά τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Σχετικά με την επερχόμενη παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο και την μετεκλογική μετάλλαξη πολλών πολιτικών χώρων μετά την εκλογή τους ο Συναγωνιστής τόνισε πως η συνείδηση είναι προσωπικό φαινόμενο όπως η ψήφος και πως ο ιδεολογικοπολιτικός χώρος της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζεται από την συνέπεια που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και την τεράστια δυσαρέσκεια που έντονα εκφράστηκε στην Βόρεια Ελλάδα, υπογράμμισε πως η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής είναι σαφής, καθώς ο Γενικός Γραμματέας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου κατέθεσε ψήφισμα το οποίο κοινοποίησε και στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ λέγοντας πως αν μια ημέρα έχουμε την δύναμη της εξουσίας θα την περιφρονήσουμε και θα την καταργήσουμε μονομερώς την συμφωνία, καθώς για εμάς είναι απαράδεκτο κάθε είδους συνεργασία με έναν εθνικό εχθρό.

Στην συνέχεια, σχετικά με την θέση ή μη της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση επεσήμανε πως η εικόνα της Ευρώπης θα αλλάξει άρδην, καθώς διαφαίνεται η άνοδος του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη και πως η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη στην Ευρώπη των Πατρίδων.

Τέλος, αναφορικά με την Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο Εθνικισμός είναι ένα ρεύμα ζωογόνας αγάπης για το λαό μας και το Έθνος μας, καθώς εμείς οι Εθνικιστές θέλουμε να περισώσουμε στη γη των Πατέρων μας, αυτά που μας χάρισε η πορεία του Έθνους μας επί τέσσερις χιλιετίες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/radio-neapolis-edwse-sunenteujh-o-stratiwtikos-iatros-tajiarchos-e.a.-ths-p#ixzz5oIKtpUNC