Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟΣ FM 98,6 – ΗΧΗΤΙΚΟ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos fm 98,6 μίλησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Πρώτος στόχος είναι η κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων απέναντι στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας. Δεύτερον η επαναφορά της Ελλάδας ως σοβαρή χώρα στον χάρτη της Ευρώπης και η επίλυση των οικονομικών ζητημάτων που πλήττουν την Πατρίδα μας.

Τρίτον, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι λόγω των αποτυχημένων πολιτικών των κομμάτων της διαπλοκής έχουν οδηγηθεί  στην φτώχεια και την ανεργία.

Μάλιστα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όσο πιο πολύ το διεφθαρμένο σύστημα πολεμά την Χρυσή Αυγή, τόσο περισσότεροι Έλληνες θα την στηρίζουν καθώς ο λαός είναι απηυδισμένος από τα συστημικά κόμματα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/volos-fm-milhse-o-bouleuths-b-peiraia-kai-upopshfios-eurwbouleuths-ths-chru#ixzz5oIKS2R2T