Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ

Την νεοταξίτικη φιέστα της «Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Τρανσοφοβίας κ.λπ.», χάλασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της βουλής της Ουγγαρίας και στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Fidesz του πατριώτη πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, ο Λάζλο Κοβέρ σε ομιλία του στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, «από ηθική άποψη δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της συμπεριφοράς των παιδόφιλων και αυτού που ζητεί να υιοθετήσει, διότι το παιδί είναι αντικείμενο πόθου και στις δύο περιπτώσεις».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο στους κύκλους των νεοταξιτών, που χαρακτήρισαν ακόμα και… «πολιτικό εγκληματία» τον Κοβέρ, για να πάρουν την υπερήφανη απάντηση από την κυβέρνηση της χώρας, ότι υπερασπίζεται «την παραδοσιακή οικογένεια και αντιτίθεται στον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στο όνομα των χριστιανικών αξιών».

Την μεθεπόμενη Κυριακή, θα πάρουν οι νεοταξίτες την απάντηση που τους αξίζει και από τον ουγγρικό λαό, η συντριπτική πλειοψηφία του οποίου θα στηρίξει τον πατριώτη Όρμπαν και τις αξίες που υπερασπίζεται!