ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΜΠΡΟΣ»

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι τις εκλογές και το αμαρτωλό σύστημα, συνεχίζει να πολεμάει με μίσος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και μέσα στο σύστημα αυτό βεβαίως και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες μοιάζουν με τα παλαιά «τζουκ μποξ», στα οποία έριχνες ένα κέρμα και επέλεγες το τραγούδι της αρεσκείας σου.

Έτσι βλέπουμε, σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, που ελέγχονται από την Νέα Δημοκρατία, να δίνουν αποτελέσματα οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν αρεστές στην Νέα Δημοκρατία και το ακριβώς αντίθετο να συμβαίνει στα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει όμως και ένα σημείο που συμφωνούν απόλυτα και το σημείο αυτό είναι να προσπαθούν να κτυπήσουν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Εμπρός» που κυκλοφορείΔιαβάστε επίσης:

  • Ιωάννης Λαγός – Αθανάσιος Κωνσταντίνου: Δύο κορυφαία στελέχη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και οι συνυποψήφιοί τους μοιράζονται το όραμά τους για την Ευρώπη των Εθνών
  • Συνέντευξη: Giulia Pilloni και Emmanuela Florino,  έτοιμες για τη μάχη των Ευρωεκλογών:  «Φυσικοί σύμμαχοι η Casapound  και η Χρυσή Αυγή ενάντια στην τυραννία της Ε.Ε.!»
  • Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Μονόδρομος για κάθε Πατριώτη,  η ψήφος στην Χρυσή Αυγή
  • Δικαίωση της Ελληνικής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων – ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΜΙΝΗ
  • ΑΠΟΨΗ: Όραμα ή εφιάλτης η Ενωμένη Ευρώπη;
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εθνικισμός για την ευημερία των ανθρώπων – ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ για την ευημερία των αριθμών
  • ΥΓΕΙΑ: Ξέφυγαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα νοσοκομεία

Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ – Η Φωνή της Αλήθειας

Κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Μαΐου και κάθε Σάββατο με 1,30 ευρώ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-empros-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou-n.-g.-michalol1#ixzz5oCNSKd5D