ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ;

Έχει λυσσάξει η κομμούνα από την εφαρμογή του νόμου για την προεκλογική προβολή των κομμάτων από την τηλεόραση, στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, η συμμόρφωση με τις επιταγές του νόμου γίνεται με την προβολή της Χρυσής Αυγής κατά βάση αργά τη… νύχτα (μεταξύ 2 και 3) και σπανίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, όποτε δε υπάρχει προβολή την ημέρα, γίνεται για ελάχιστη ώρα. Κι αυτό όμως ενοχλεί σφόδρα τους αμερικανοκομμουνιστές του ΚΚΕ, που έχουν χρεωθεί από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους την… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής από παντού.

Ωρύεται, λοιπόν, ο Ριζοσπάστης για την –πρώτη τα τελευταία 7 χρόνια!- εμφάνιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Alpha», για… 12 ολόκληρα λεπτά, ότι «το ξέπλυμα που του πρόσφερε απλόχερα ο «Alpha», ούτε στον ύπνο του δεν το είχε δει ο χρυσαυγίτης υπόδικος αρχηγός» και καταλήγει στο… επαναστατικό συμπέρασμα: «έχουν λόγους που τους προβάλλουν».

Με δεδομένο ότι όλα αυτά τα χρόνια τα κανάλια των ολιγαρχών έχουν προβάλλει άπειρες φορές τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα –και μάλιστα χωρίς να είναι προεκλογική περίοδος και να υποχρεώνονται από κάποιον νόμο- υποθέτουμε πως «έχουν λόγο που τον προβάλλουν»! Και βέβαια, ο λόγος είναι πολύ απλός: ο κύριος τυγχάνει προστατευόμενος από το σύστημα, το οποίο υπηρετεί πιστά!