ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ! ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!

Παρόντος του… Βελουχιώτη (ή «Σουλτάνας», όπως τον αποκαλούσαν τα συντρόφια λόγω της ανωμαλίας του…), έγινε η τσιπροσύναξη στην Λαμία.

Το κατοχικό ανδρείκελο – κλωτσοτσούφι της αφέντρας Μέρκελ και του παλιάτσου Τραμπ, αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος του λόγου του στον μεγαλύτερο κακούργο και εγκληματία που γέννησε η Ελλάδα τον 20ο αιώνα, χαρακτηρίζοντας «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του στην Λαμία το 1944, τα οποία και επανέλαβε.

Μάλιστα, μετά την σύναξη επανέλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους ύμνους για τον εγκληματία –δείχνοντας τι κάθαρμα είναι και ο ίδιος!- γράφοντας τα εξής: «Τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, που ακούστηκαν στην πλατεία της Λαμίας πριν από 75 χρόνια, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Είναι η βαριά παρακαταθήκη των αγώνων ενός λαού που πολλές φορές χτυπήθηκε, πόνεσε, έπεσε αλλά ξανασηκώθηκε. Έτσι και τώρα, χτυπηθήκαμε, πονέσαμε άλλα σηκωθήκαμε».

Όπως βλέπουμε, οι αμερικανοκομμουνιστές επιστρέφουν –φραστικά για την ώρα- στην περίοδο της συμμοριτοκρατίας, διψασμένοι για ρεβάνς. Μόνο που το κράτος τους επέτρεψε να ξανασηκωθούν το 1949, μετά την συντριβή τους στον Γράμμο και στο Βίτσι. Αυτή τη φορά όμως να μην ελπίζουν σε συμβεί κάτι παρόμοιο, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι Έλληνες εθνικιστές! Αφήστε δε, που δεν υπάρχουν πλέον στην εποχή μας «σοσιαλιστικοί παράδεισοι» για να καταφύγουν. Εκτός κι αν προλάβει και τους μαζέψει ο… 6ος Στόλος!  

(ΥΓ): Και να μην ξεχνάει ο προδότης Τσίπρας την τύχη του ινδάλματός του. Γιατί όπως είπε και το άλλο ίνδαλμά του, ο Μαρξ, η Ιστορία επαναλαμβάνεται!