ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ… ΠΟΛΛΩΝ: Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της λεγόμενης «ομοφυλοφιλίας» έστειλε σήμερα, «παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσοφοβίας» (που έχουν καθιερώσει οι υπερατλαντικοί πρωτοπόροι της παρακμής…) το πρωθυπουργάκι της Μέρκελ και του Τραμπ, μέσω των λογαριασμών του στα social media, βάφοντας τα απαίσια μούτρα του με το σήμα-κατατεθέν των λεγόμενων «ομοφυλόφιλων» – το ουράνιο τόξο:

«Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε τον Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους» σημειώνει ο πρωθυπουργός. Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες. Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση».

Τοιούτοι παρακμίες κυβερνούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας! Ισχυρή Χρυσή Αυγή, για να αποτρέψουμε την πορεία της Χώρας προς την παρακμή!