ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

Έπεσαν οι μάσκες της άθλιας σταλινικής –αλλά υπό τις διαταγές της Μέρκελ και του Τραμπ!- χουντάρας του ΣΥΡΙΖΑ!

Το προδοτικό αυτό μόρφωμα και πολιτικό κουκούλι παρακρατικών και τρομοκρατών, που μέχρι πρότινος… διαμαρτυρόταν για αντισυγκεντρώσεις εναντίον του σε πόλεις της Μακεδονίας (το πρόβλημα… λύθηκε από μόνο του, καθώς κανένας συριζοπροδότης δεν τολμάει πλέον να εμφανιστεί εκεί…), οργανώνει επισήμως την σημερινή αντισυγκέντρωση του παρακρατικού εσμού στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό, όπου θα μιλήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Έτσι, πέρα από τις παρακρατικές συμμορίες-σφραγίδες, μπροστάρης στην αντισυγκέντρωση μπήκε ο τρομολάγνος σύντροφος Λάμπρου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με σχετικό κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο καταλήγει με νόημα, απευθυνόμενος σε κάθε λογής συμμορίτες, ως εξής: «Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί. Ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά».

Μάλιστα, το εν λόγω «πράμα» χρησιμοποιεί στην ανάρτησή του εικόνα βίας εις βάρος των εθνικιστών, προτρέποντας ανοιχτά σε βία τους παρακρατικούς συμμορίτες!

(ΥΓ) 1: Πολιτικοί απατεώνες της Νουδούλας, που τολμάτε και μιλάτε για… σύμπραξη της Χρυσής Αυγής με τους απηνείς διώκτες της, γιατί άραγε δε βγάζετε τσιμουδιά για τα αποκαλυπτήρια του οργανωτή και προστάτη του παρακράτους;

(ΥΓ) 2: «Κυριακή, κοντή γιορτή», συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ! Τα σκουπίδια της Ιστορίας σας περιμένουν με… ανυπομονησία!