ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ… ΚΛΟΥΒΑΣ!

Υπό καθεστώς αστυνομικού τρόμου διεξήχθη σήμερα η ομιλία του κατοχικού ανδρεικέλου της Μέρκελ και του Τραμπ, στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας, ενώπιον αναίσχυντων κρατικοδίαιτων συριζομούρηδων, μεταφερόμενων από διάφορα μέρη της Ελλάδος – και κυρίως από την Αθήνα. Φήμες δε λένε πως στην κυριολεξία… άδειασαν τα Εξάρχεια!

Χαρακτηριστικό του φόβου που έχει το κακαντράκι για τον ελληνικό λαό, είναι το γεγονός ότι επιστράτευσε εφτά (7) διμοιρίες πραιτωριανών των ΜΑΤ από την Αθήνα (ενώ στον αγώνα Λαμίας-ΠΑΟΚ που έγινε προσφάτως και είχε χαρακτηριστεί «υψηλού κινδύνου», είχαν παραστεί τρεις διμοιρίες…), αλλά και ότι υπήρχαν παρατεταγμένοι αστυνομικοί κατά μήκος όλης της διαδρομής του, από την είσοδο ως το κέντρο της πόλης!!!

Επιπροσθέτως, από το μεσημέρι η αστυνομία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία και την στάθμευση οχημάτων σε πολλούς δρόμους της πόλης, κυρίως σ’ αυτούς που βρίσκονταν γύρω από την πλατεία.

Κι όλα αυτά για μια συγκέντρωση στην Λαμία. Φανταστείτε πόσες χιλιάδες αστυνομικούς θα επιστρατεύσει έτσι και τολμήσει να εμφανιστεί σε πόλη που βρίσκεται… πάνω από τα Τέμπη, όπου είναι… «καταζητούμενος» για την προδοσία των Πρεσπών!