ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Ο Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Παρά τις χαλκευμένες «δημοσκοπήσεις» που φέρνουν τον Ηλία Κασιδιάρη μέχρι και στην… τέταρτη θέση στην μάχη της Αθήνας, κραγμένο δημοσιογραφικό παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ (το News247), κάνει λόγο για  «μάχη -για τρεις- στο Δήμο Αθηναίων για τη δεύτερη θέση» και παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης έχει το προβάδισμα!

Ιδού το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, το οποίο βεβαίως επικαλείται τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις, κι όχι τα καρναβάλια που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, με σκοπό την χειραγώγηση των ψηφοφόρων:

«Σε μάχη για τρεις εξελίσσεται ο ανταγωνισμός για τη δεύτερη θέση στο Δήμο Αθηναίων, καθώς δεν αμφισβητείται η πρώτη θέση που καταλαμβάνει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Ηλίας Κασιδιάρης και όχι κατ’ ανάγκην με αυτή τη σειρά διεκδικούν την είσοδό τους στον δεύτερο γύρο, όπως δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις κομμάτων και υποψηφίων…».

Όποιος ξέρει να διαβάζει πίσω απ’ τις γραμμές, καταλαβαίνει πολύ καλά ποια είναι η σειρά των διεκδικητών της δεύτερης θέσης, την οποία δεν τολμάει να γράψει το παπαγαλάκι!