«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ», ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!- ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!

Πως ο ψευτο-πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτικών απατεώνων, είχε αποφανθεί στους καιρούς του ο Βρετανός συγγραφέας και ποιητής, Σάμιουελ Τζόνσον.

Στους καιρούς μας, ο ψευτοπατριωτισμός έχι αντικατασταθεί με τον… «αντιφασισμό», που δεν είναι το τελευταίο καταφύγιο μόνο των πολιτικών απατεώνων, αλλά και των απατεώνων του κοινού ποινικού δικαίου!

Διαβάζουμε, λοιπόν: «Αναχώµατα» από το ΚΙΝΑΛ στη Χρυσή Αυγή».

«Στην αντιφασιστική ψήφο προσβλέπει το Κίνηµα Αλλαγής και εντάσσει στον πυρήνα της προεκλογικής του καµπάνιας σχετικές δράσεις και µηνύµατα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η καταγγελία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ από το βήµα της Βουλής τόσο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αµέσως µετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή, ότι «βάζουν βούτυρο στο ψωµί της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς».

Μάλιστα, η κυρία Γεννηµατά εµφανίζεται έτοιµη να κλιµακώσει την επίθεση εναντίον των δύο µεγαλύτερων κοµµάτων, µε το επιχείρηµα ότι η πόλωση που επιλέγουν οδηγεί ένα µέρος του εκλογικού σώµατος στα άκρα, και πιο συγκεκριµένα στη Χρυσή Αυγή. Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν εντοπίσει συγκεκριµένες περιοχές, όπως η Κεντρική Μακεδονία, η Β’ Πειραιώς και η Δυτική Αττική, στις οποίες ακροδεξιοί πυρήνες επιχειρούν τον προσεταιρισµό µαθητών και νέων ψηφοφόρων. Σε όλες τις περιοδείες και τις οµιλίες στις κοµµατικές εκδηλώσεις, η επικεφαλής του Κινήµατος Αλλαγής και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνουν σχέδιο «επιθετικής» αντιµετώπισης της ακροδεξιάς, καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες να την αποµονώσουν µε την ψήφο τους στις κρίσιµες εκλογικές αναµετρήσεις που έρχονται».

Ψευταράδες, κλεφταράδες και μασκαράδες της κλεφτοπασοκαρίας, φέρτε πίσω τα κλεμμένα, κι έπειτα στήστε όσα… αναχώματα θέλετε! «Κυριακή κοντή γιορτή», που λέει κι ο λαός που κατακλέψατε και τον οδηγήσατε σιδηροδέσμιο στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων!