ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ ΠΑΙΑΤ!

Σε μια ακόμα… παράτολμη «επίθεση», αυτή τη φορά στο σπίτι του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, προχώρησαν τα ξημερώματα οι… αρειμάνιοι επαναστάτες του Ρουβίκωνα!

Πιο συγκεκριμένα, τα… κομάντα έφτασαν στο σημείο του Πάιατ –που βρίσκεται ακριβώς πίσω α[πό την αμερικάνικη πρεσβεία- στις 4 τα ξημερώματα με πέντε δίκυκλα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους κι ένα καπνογόνο και στη συνέχεια… «διέφυγαν».

Φυσικά, η πρεσβεία και η οικία, είναι τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία στην Αθήνα και φρουρούνται επί 24ώρου βάσεως από ΔΕΚΑΔΕΣ ένστολους Έλληνες αστυνομικούς, ασφαλίτες, Κυπιτζήδες και πράκτορες της CIA, και όλως τυχαίως όλοι αυτοί… απουσίαζαν από τις θέσεις τους την ώρα της «επίθεσης», οπότε τα… κομάντα του Ρουβίκωνα έδρασαν κι έφυγαν ανενόχλητα.

Ποιανού τα πουλάτε αυτά ρε αληταράδες;

(ΥΓ): Δοκιμάστε –οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας- να πλησιάστε με οποιονδήποτε τρόπο (πεζοί, με δίκυκλο, τρίκυκλο ή τετράκυκλο…) στην οικία του Ύπατου Αρμοστή και κάντε κάνα… αστείο να σταματήσετε απ’ έξω και να κοιτάξτε προς τα μέσα. Αν μέσα σε τρία δευτερόλεπτα δε σας ζώσουν 20-30 από τους παραπάνω, ελάτε από δω να σας δώσουμε δώρο… λουκουμάκι. Ουστ!