Ο MISTER TSIPRAS ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ… ΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΛΕΦΤΑΔΩΝ!

Δείγμα της αριστερής ξεδιαντροπιάς του έδωσε το τσιράκι των εφοπλιστών και των κάθε λογής λεφτάδων (των ελίτ που δήθεν… πολεμά), στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ερωτηθείς, λοιπόν, για τις υπερπολυτελείς διακοπές του στο χλιδάτο σκάφος «Odyssey» του εφοπλισταρά Παναγόπουλου, μερικές ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο… κουρασμένος υπεραμύνθηκε της υποταγής του στην… κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τον Αύγουστο του 2018 φιλοξενήθηκα στο σκάφος μιας συνεργάτιδάς μου. Έχω το δικαίωμα κάποιες οικογενειακές και προσωπικές στιγμές να τις κρατήσω για μένα».

Ερωτηθείς δε για το αν έχουν ταξιδέψει κι άλλα… μπουμπούκια της κυβερνώσας αριστεράς με κότερα λεφτάδων, ο πρωθυπουργός των… πολλών απάντησε κυνικά ότι δεν τον ενοχλεί, δίνοντας έτσι το… σύνθημα και σε όσους είχαν κάποιες αναστολές να μη διστάσουν ν’ ανέβουν στα κότερα της ελίτ: «Εγώ, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιοι υπουργοί έχουν ταξιδέψει με σκάφη. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν γνωρίζω όμως, γιατί δεν με αφορά η προσωπική ζωή των υπουργών μου».

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές, που… θ’ αλλάξουν τον κόσμο και θα κάνουν την κοινωνία… καλύτερη! Εν πλω, από τα σκάφη των λεφτάδων!

(ΥΓ): Κοροιδάρες, που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα, μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή, γιατί είναι… ακραίοι. Ψηφίστε ότι θα ψηφίσουν οι εφοπλισταράδες και οι υπόλοιποι λεφτάδες! Άλλωστε, αν δεν υπήρχατε εσείς, πως θα υπήρχαν και θα τα κονόμαγαν χοντρά εις βάρος όλων μας αυτά τα ανθρώπινα πιράνχας του πλούτου;