ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Εγνατία Τηλεόραση μίλησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, εν αποστρατεία ταξίαρχος, Αθανάσιος Κωνσταντίνου αναφορικά με τις μελλοντικές δράσεις του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σε όλη την Ευρώπη είναι πλέον εμφανής η άνοδος του Εθνικισμού με την Χρυσή Αυγή να αποτελεί την έκφραση του Εθνικισμού στην Ελλάδα. Παράλληλα, σημείωσε ότι βασική θέση του Κινήματος για το ευρωκοινοβούλιο είναι η κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και η αναγνώριση της αδιαμφισβήτητης ελληνικότητας των Πομάκων.

Ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε τέλος ότι η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει τον Λαϊκό Εθνικισμό και έχει ως πρότυπο τον Εθνικό κυβερνήτη, Ιωάννη Μεταξά, κόντρα σε όλες τις λασπολογίες του πολιτικού κατεστημένου της Χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eurwbouleuths-ths-chrushs-aughs-en-apostrateia-tajiarchos-athanasios-kwnsta#ixzz5nvWAqoOh