«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ»: ΣΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

“Ελληνική Αυγή”: Σε Εξάρχεια μετατρέπεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης υπό την ανοχή των αρχών

«Λαθρομετανάστες λαθρέμποροι ξυλοκοπούν ανενόχλητοι Έλληνες πολίτες»

Ο πρόσφατος άγριος ξυλοδαρμός επαγγελματία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από συμμορία λαθρέμπορων λαθρομεταναστών επαναφέρει για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο το γεγονός το οποίο έχουμε επισημάνει πολλές φορές ως «Ελληνική Αυγή» στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Κ.Μ. κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου:

Σταδιακά το κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Πλατεία Αριστοτέλους και η αγορά στο Καπάνι, γκετοποιούνται και μετατρέπονται σε «Εξάρχεια» με συμμορίες λαθρεμπόρων λαθρομεταναστών να λυμαίνονται την ευρύτερη περιοχή ασκώντας λαθρεμπόριο τσιγάρων, παραεμπόριο παντός είδους και διακίνηση ναρκωτικών υπό την πλήρη αδράνεια και ανοχή των αρχών.

Οι επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής ζουν καθημερινά υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του ατυχούς συμπολίτη μας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμορία είκοσι λαθρομεταναστών όταν τόλμησε να κάνει παρατήρηση στους λαθρέμπορους έξω από το κατάστημά του.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι αστυνομικές και αυτοδιοικητικές αρχές αποδεικνύονται ανίκανες να αντιδράσουν, αποδεικνύοντας ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος διαλυμένο.

Η πρόταση της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» είναι απλή και ξεκάθαρη: Άμεση πάταξη του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου – Τάξη και ασφάλεια παντού!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-se-ejarcheia-metatrepetai-to-kentro-ths-thessalonikhs-upo-thn#ixzz5nt83iGxm