ΤΟ ΚΚΕ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το ρόλο του… μπαμπούλα, που του έχει αναθέσει το σάπιο σύστημα και ο εν Ελλάδι Ύπατος Αρμοστής της αμερικανοκρατίας, Πάιατ, επιβεβαιώνει κάθε μέρα το… τιμημένο κουκουέ.

Έτσι, μετά από τις λυσσασμένες προσπάθειες των μακριών χεριών του συστήματος, να μην δοθούν χώροι από τους δήμους για την προεκλογική προβολή της Χρυσής Αυγής (όπως ο νόμος ορίζει…), τώρα ανέλαβαν την ασφαλίτικη παρακολούθηση των τηλεοπτικών σταθμών της επαρχίας και την στοχοποίηση όσων τηρούν το νόμο και προβάλλουν τα προεκλογικά σποτ της Χρυσής Αυγής.

Ένα τέτοιο κρούσμα παρουσιάστηκε στην Πάτρα, όπου επιζώντες κομμουνιστοσυμμορίτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και απόγονοί τους, εξέδωσαν απειλητική ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΪ της Πάτρας, καλώντας τους υπευθύνους του σταθμού να σταματήσουν να τηρούν το νόμο, αν δεν θέλουν να καταγραφούν «στους υποστηρικτές του φασισμού!». Υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι κάτι τέτοιο θα έχει «συνέπειες» – προφανώς παρακρατικές επιθέσεις εναντίον τους!

Δεν ενοχλούνται διόλου τα υπό εξαφάνιση φαντάσματα του μπολσεβικισμού από τα παραπλανητικά μηνύματα των συστημικών κομμάτων που κυβερνούν την Ελλάδα και ευθύνονται για την δυστυχία του ελληνικού λαού, αλλά ενοχλούνται από τα μηνύματα της Χρυσής Αυγής! Και παριστάνουν και τους… επαναστάτες από πάνω!