ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε ξενοδοχείο της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Αντωνάκης Σαμαράς, σε εκδήλωση  παρουσίασης του βιβλίου «Πού Πάμε;» του ψυχίατρου Δημήτρη Βαρτζόπουλου – που σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες τον παρακολουθεί επισταμένως.

Και στην ομιλία του, είπε το γνωστό πια «ποίημα»:

«Πρέπει να τους στείλουμε σπίτι τους. Να τους δείξουμε την πόρτα της εξόδου. Ενώ βγαίναμε από τα μνημόνια εκείνοι μας έβαλαν ξανά μέσα. Τρεις μήνες θέλαμε για να βγούμε οριστικά από τα μνημόνια. ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος και Χρυσή Αυγή έριξαν μια κυβέρνηση -με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας- που μας έβγαζε από τα μνημόνια το 2015. Τότε είχε ξεκινήσει η ανάπτυξη. Μας έβαλαν σε ύφεση ξανά. Σήμερα η Ελλάδα σέρνεται».

Να τα αφήσει αυτά που ξέρει ο «αλήτης-προδότης», όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993!

Κατ’ αρχάς, περίμενε στα σοβαρά από την Χρυσή Αυγή, της οποίας είχε φυλακίσει τον Αρχηγό και τους βουλευτές της να τον σώσει;

Κατά δεύτερον, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν τις διώξεις που εξαπέλυσε κατά της Χρυσής Αυγής, πρώτο κόμμα, έστω και με μικρή διαφορά 2-3 μονάδων, ήταν η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έπειθε, τρίτη η Χρυσή Αυγή με ποσοστά άνω του 15% και εξαφανισμένο κάτω από το 3% το κόμμα Καμμένου.

Αμέσως μετά τις διώξεις, εκατοντάδες χιλιάδες μνημονιόπληκτοι Έλληνες, μη αριστεροί, που μέχρι τότε περιφρονούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, έφυγαν τρομοκρατημένοι από την Χρυσή Αυγή και κατέφυγαν κυρίως σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (που… αναστήθηκαν!), λόγω του αντιμνημονιακού τους προγράμματος και της σφόδρα αντιλαϊκής και αντεθνικής πολιτικής της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Από τότε μέχρι τις εκλογές του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την καθαρή πρωτιά ούτε για μια μέρα!

Μήπως έκανε λάθος ο Σαμαράς και δεν το παραδέχεται από εγωισμό; Όχι! Ήξερε πολύ καλά τι έκανε! Αυτές τις εντολές είχε πάρει από τους υπερατλαντικούς αφέντες του, που έβλεπαν ότι είναι… μουλάρι ο Αστραχάν, κι είχαν ήδη σχεδιάσει την διάδοχη κατάσταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που αυτός ο Εφιάλτης της δεξιάς παράταξης ανέβαζε ή κρατούσε την αριστερά την εξουσία! Το έκανε το 1993 με την αποστασία του και το 1995 ψηφίζοντας μαζί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Στεφανόπουλο για πρόεδρο, για να μην γίνουν εκλογές, τις οποίες θα έχανε σίγουρα το ΠΑΣΟΚ! Ετούτη ήταν η τρίτη φορά -και η… φαρμακερή- που πρόδωσε την παράταξη που τον ανέδειξε και τον έφτασε μέχρι την πρωθυπουργία!

Θα έπρεπε, λοιπόν, να ντρέπεται και κρύβεται αντί να προσπαθεί να βγει κι από πάνω! Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ένας «αλήτης-προδότης» σαν τον Σαμαρά;