ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

«Χορηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο Τσίπρας» κατά τον κ. Μητσοτάκη. Θα έπρεπε να έχει έναν σεβασμό προς τις εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους της Χρυσής Αυγής που θέλει να λεηλατήσει, αλλά δεν γυρνάνε πίσω!

Μας χωρίζουν κάγκελα και χειροπέδες. Δεν γυρίζουν οι χρυσαυγίτες στη Νέα Δημοκρατία!

Να μας απαντήσει για τον Καιρίδη τώρα. Σε λίγες ημέρες έχουμε την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, την οποία επίσημα έχει αρνηθεί. Λέει ότι οι Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος όπως οι «Makedonski» και ότι «είμαστε τέκνα των Οθωμανών».

Όχι, οι Έλληνες δεν είμαστε τέκνα των Οθωμανών! Και είναι ντροπή να τον έχετε στη Νέα Δημοκρατία υποψήφιο ευρωβουλευτή. Και η μεγαλύτερη ντροπή είναι η σιωπή σας. Ούτε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν βγήκε να το καταγγείλει. Η σιωπή των αμνών, κυριολεκτικά!

Είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ίδια συνέντευξη ότι η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

Μέγα ψέμα! Ήταν Ιούλιος του 2016 όταν αποχώρησα και εγώ και οι συναγωνιστές μου βουλευτές από την Αίθουσα και δεν ψηφίσαμε, κάνοντας την εξής δήλωση: «Δέκα ημέρες λάσπης, παραπληροφόρησης και ατέλειωτα ανατολίτικα παζάρια στα οποία δεν συμμετέχει η Χρυσή Αυγή. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια πολιτική.

Εάν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή…

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.pronews.gr