Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα έδωσε αυτές τις μέρες στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, για το έτος 2018.

Σύμφωνα με αυτά και εις ότι αφορά την λεγόμενη «βαριά εγκληματικότητα», υπήρξε αύξηση των ανθρωποκτονιών, σε 94 από τις 78 που είχαν σημειωθεί το 2017. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει η ΕΛΑΣ πόσες απ’ αυτές αφορούν δολοφονίες αλλοδαπών από άλλους αλλοδαπούς. Σίγουρα έχει τους λόγους της, καθώς αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των δολοφονιών!

Εις ότι αφορά τις ληστείες, υπήρξε αύξηση, σε 4.357 έναντι 4.271 το 2017. Ωστόσο, φρονίμως ποιών, η Αστυνομία δεν ανακοινώνει τα ποσοστά Ελλήνων και «προσφύγων» δραστών των ληστειών που έχουν εξιχνιαστεί. Οι λόγοι προφανείς…
Ωστόσο, το 2018 διαπράχθηκαν 1.524 λιγότερες κλοπές – διαρρήξεις σε όλη την επικράτεια και συγκεκριμένα 74.183 έναντι 75.707 το 2017.

Είναι ενθαρρυντικό έστω κι αυτό το στοιχείο; Ασφαλώς και όχι, γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Όπως τα ποσοστά της ανεργίας «πέφτουν» στην στατιστική γιατί όλο και περισσότεροι άνεργοι καταφεύγουν στην μετανάστευση, έτσι και τα ποσοστά των κλοπών «μειώνονται» στις στατιστικές, γιατί όλο και περισσότερα θύματα κλοπών θεωρούν χάσιμο χρόνου να τις καταγγείλουν,  καθώς σπανίως έως ποτέ συλλαμβάνονται οι δράστες!

Συμπερασματικά, η εγκληματικότητα θεριεύει, γιατί το ψευδοκράτος δεν θέλει να καταπολεμήσει την σημαντικότερη αιτία της, που είναι η λαθρομετανάστευση. Αυτό μόνο ένα Εθνικό Κράτος θέλει και μπορεί να το πράξει!

Μέχρι που να υπάρξει ένα τέτοιο Κράτος, μία είναι η –προσωρινή- λύση για να μειωθεί η εγκληματικότητα: ισχυρή Χρυσή Αυγή, για να πιεστεί εκ των πραγμάτων το ψευδοκράτος να κάνει έστω και τα ελάχιστα για την αντιμετώπισή της!