ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

Δε φαίνεται να πιάνουν τόπο τα… μαλώματα των… φίλων μας Αμερικάνων, σιωνιστών και Ευρωπαίων προς τους Τουρκαλάδες. Οι οποίοι, κάθε μέρα που περνάει προσθέτουν κι από μία πρόκληση!

Χθες, απείλησαν την Κύπρο με νέο Αττίλα.

Σήμερα, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών τους επαναφέρουν το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, με αναφορά στις συνθήκες της Λωζάνης (1923) και των Παρισίων (1944).

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Τουρκαλάδες, κανονικά ούτε τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να προσεγγίζουν τα νησιά, ούτε καν για λόγους τροφοδοσίας, αλλά το… ανέχονται. 
Που το πάνε οι Τουρκαλάδες; Είναι προφανές: στην μοιρασιά «καζάν-καζάν» (μισά – μισά) του ενεργειακού πλούτου, σε Κύπρο και Αιγαίο! Την οποία και θα πετύχουν κάποια στιγμή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αν δεν υπάρξει αλλαγή εκ βάθρων στην Ελλάδα, με την υποστήριξη των αιώνιων φίλων τους, Αμερικάνων, σιωνιστών και Ευρωπαίων. Και το μόνο ερώτημα που υπάρχει, είναι το ποιος θα υπογράψει την νέα «Συμφωνία των Πρεσπών» από την από δω πλευρά. Ο Τσίπρας, ο Κούλης ή και οι δύο μαζί;