ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ! Η ΕΤΑΙΡΑ RASS «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΑΠΟ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ»!

Το θυμάστε το «θα σας εξαφανίσομεν», του αείμνηστου Λάμπρου Κωνσταντάρα στο ρόλο του «Μαυρογιαλούρου»;

Ε, λοιπόν, το εφήρμοσε η εταίρα στημένων δημοσκοπήσεων Rass, με την υποψηφιότητα του Ηλία Παναγιώταρου για την Περιφέρεια Αττικής, αυτή τη φορά όχι δίνοντάς του μικρά ποσοστά, αλλά εξαφανίζοντάς τον ολοκληρωτικά!

Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ για την «δημοσκόπηση», στην οποία δεν υπάρχει πουθενά ο Η. Παναγιώταρος:

«Στην Περιφέρεια Αττικής, η νέα έρευνα, η οποία έγινε από την εταιρία Rass, επιβεβαιώνει το μεγάλο προβάδισμα που διατηρεί ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος Περιφερειάρχης συγκεντρώνει 32,1% και προπορεύεται με 13,5% από την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, η οποία απολαμβάνει την προτίμηση μόλις του 18,6% των ψηφοφόρων του λεκανοπεδίου.

Με την επίδοσή της αυτή, ωστόσο, η εν ενεργεία περιφερειάρχης προβάλλει ως επικρατέστερη αντίπαλος του κ. Πατούλη στον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης καθώς προηγείται που προκατόχου της, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ένα ποσοστό της τάξης του 16,4%.

Στις επόμενες θέσεις κατατάσσονται ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, με 5,8% και το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Πρωτούλης με 4,7%. Άκυρο, λευκό και αποχή δηλώνει ότι επιλέγει το 6,4% των ερωτηθέντων, ενώ οι αναποφάσιστοι εμφανίζονται σε ποσοστό 8,9%».

Αυτά μόνο στην Βόρεια Κορέα και στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης γίνονται! Πάντως, φαίνεται πως οι συστημικοί τραβάνε μεγάλο ζόρι με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, εξ’ ου και οι… εξαφανίσεις!

(ΥΓ): Κυριακή κοντή γιορτή, παλιοκουφάλες!