7.800 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ του 2019, ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ!

Δικαιώνεται ο πρόεδρος Πάκης, που ευχαρίστησε πριν από λίγα «τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ΟΗΕ, τα περισσότερα «προσφυγάκια» που εισέβαλλαν στην Ευρώπη δια θαλάσσης κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως τις 8 Μαΐου, προτίμησαν την χώρα των Πάκηδων και των «ανοιχτών συνόρων», την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, από τους συνολικά 17.000 εισβολείς στην Ευρώπη, οι 7.800… προτίμησαν την Ελλάδα, για να ζήσουν το… μύθο τους!

Δεύτερη στην… προτίμηση των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων είναι η Ισπανία, στην οποία εισέβαλλαν 7.202 «προσφυγάκια», έναντι 5.219 που είχαν φτάσει στη χώρα το αντίστοιχο διάστημα του 2018.
Ωστόσο, η αύξηση αυτή ήταν περιστασιακή, καθώς σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση (ΙΟΜ) στην χώρα «οι περισσότεροι από τους μισούς που έφτασαν στη χώρα το έκαναν τις πρώτες 31 ημέρες του έτους και πάνω από τα 2/3 τις πρώτες 60 ημέρες».
Μόνο η Ελλάδα είναι… σταθερή αξία!

(ΥΓ): Και βέβαια, για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και να ξέρουμε τι μας γίνεται, πρέπει να μάθουμε και πόσα «προσφυγάκια» μας… προτίμησαν δια ξηράς, από τον τρύπιο φράχτη του Έβρου. Άλλοι τόσοι ή ακόμα περισσότεροι;