Ο ΠΑΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ… ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ «ΕΣΩΣΑΝ» ΚΑΙ ΤΟ 1974!

Παρ’ ότι οι… φίλοι μας οι Αμερικανοσιωνιστές και οι Ευρωπαίοι… μαλώνουν δημοσίως τον Ερντογάν Πασά για τους τσαμπουκάδες σε Κύπρο και Αιγαίο, αυτός όχι μόνο δεν κάνει ούτε βήμα πίσω, αλλά απειλεί κι από πάνω με νέο «Αττίλα» την Κύπρο μας!

Ευθείες απειλές, λοιπόν, για νέα εισβολή στην Κύπρο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Ερντογάν Πασά, Ομέρ Τσελίκ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του ΑΚΡ:

«Εκεί, το ερευνητικό πλοίο Μπάρμπαρος Χαϊρετίν Πασά και το πλοίο Πορθητής κάνουν δραστηριότητες και οι ναυτικές μας δυνάμεις τα προστατεύουν με ισχυρό τρόπο. Εδώ, η ελληνοκυπριακή και ελληνική πλευρά δεν είναι δυνατόν να έχουν αποτέλεσμα με τετελεσμένα ενάντια στην Τουρκία και υπογράφοντας συμφωνίες με χώρες που έχουν προβλήματα με την Τουρκία. Ο Αναστασιάδης ακόμη και αν το έχει αντιληφθεί λάθος, ένα πράγμα έχει διακριβώσει σωστά. Παρομοίασε την αποστολή του Μπαρμπαρός και του Πορθητή από την Τουρκία με την επιχείρηση του 1974 κατά την οποία προστατεύτηκαν τα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας. Ο ίδιος αποκαλεί αυτή την επιχείρηση ‘εισβολή’. Κι εμείς το αποκαλούμε ως επιχείρηση για την προστασία της ζωής, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των τουρκοκυπρίων. Είναι καλό για τον ίδιο τον Αναστασιάδη να θυμάται το 1974. Είναι καλό να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του…».

Τι σημαίνουν πρακτικά όλες αυτές οι ανοιχτές απειλές; Ή ότι ο Πασάς είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, ή ότι το παιχνίδι με τα… μαλώματα των Αμερικανοσιωνιστών και των Ευρωπαίων κολαούζων τους είναι στημένο, γίνονται για το θεαθήναι, οπότε δεν τα λαμβάνει υπόψη του ο Πασάς. Προφανώς, ισχύει το δεύτερο!