ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη ανοιχτή εθνικιστική συγκέντρωση στον Πύργο - Φωτογραφίες

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Μαΐου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Πύργο για την παρουσίαση των υποψηφίων της στις Ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και στον Δήμο του Πύργου.

Η εκδήλωση που έγινε στον πεζόδρομο της οδού Μιαούλη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος συμπολιτών μας προσήλθε για να ακούσει τα στελέχη του Κινήματος και να δηλώσει την στήριξή του στον πολιτικό μας αγώνα. Ανάμεσά τους, δεκάδες νεαροί Εθνικιστές που πλαισιώνουν την Χρυσή Αυγή σε κάθε της εκδήλωση, αφού είμαστε ένα κατεξοχήν Κίνημα της Νεολαίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ο οποίος παρουσίασε και τους ομιλητές της βραδιάς. Στο βήμα ανέβηκαν αρχικά υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου και μίλησαν για την κρισιμότητα της σύνθεσης της επόμενης ευρωβουλής, που όπως όλα δείχνουν θα έχει δυνατή Πατριωτική εκπροσώπηση για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων!

Εν συνεχεία μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ», Ανδρέας Νικολακόπουλος, στο ψηφοδέλτιο του οποίου συμμετέχουν ασφαλώς και αρκετοί Ηλείοι.

Στο βήμα έπειτα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου, Ανδρέας Δημητρόπουλος, ένας λαϊκός αγωνιστής, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και επί σειρά ετών στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Μίλησε για τα προβλήματα της πόλης μας, τα αδιέξοδα της δημοτικής αρχής και κάλεσε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την μοναδική εθνικιστική φωνή που συμμετέχει στις τοπικές εκλογές, την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ». Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ονομαστικά σε παλαιούς Εθνικιστές του Πύργου που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και τους ευχαρίστησε για αυτό.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο απόστρατος Αξιωματικός και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Αθανάσιος Κωνσταντίνου. Ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που καθήλωσε τους παριστάμενους με την ομιλία του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Ηλεία, για την ιστορική της σημασία και όχι μόνο.

Τελευταίος ομιλητής της πολιτικής μας εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στην διάρκεια του χειμαρρώδους λόγου του και μίλησε από καρδιάς για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται εκείνος, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και δεκάδες ακόμα Εθνικιστές, λόγω της άθλιας πολιτικής σκευωρίας της κυβερνήσεως Σαμαρά το 2013. Κάλεσε σε πανστρατιά για την Νίκη των Εθνικιστών στις 26 Μαΐου και δεσμεύτηκε ότι οι ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν με τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, θα μάχονται καθημερινά για τα δίκαια του Ελληνισμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoichth-ethnikistikh-sugkentrwsh-ston-purgo#ixzz5ncpk9aPT